Blog om Online Markedsføring

Find guides, tips og råd, samt brugbare informationer inden for alle emner af Online markedsføring, herunder SEO og Google AdWords.

De 10 vigtigste SEO opgaver til din hjemmeside i 2015

Har du kun tid til at prioritere 10 SEO opgaver på dit website i 2015 bør disse være dem du prioriterer først. At optimere på sit website er med til at sørge for at du får mest værdi ud af den energi du investerer i din markedsføring. Læs hele artiklen her.

læs mere

Alt det fundamentale du bør vide om Google AdWords

Får at have den størst mulige succes med AdWords som annonceringsværktøj er det nødvendigt at få styr på at det fundamentale. Det er denne viden der danner grundlaget for at du kan anvende AdWords mest optimalt. I denne artikel vil dette blive gennemgået.

læs mere

83 tekniske SEO-analyser du bør foretage på din hjemmeside

Disse 83 tekniske SEO-analyser bør du foretage på din hjemmeside i 2015. Disse er med til at vurderer sundheden af din hjemmeside og kan give dig en klar plan for hvilke fokusområder du bør sætte ind på først. Som med alt andet er dette ikke en prioriteret liste, men en liste der opsummere de 83 vigtigste tekniske analyser du bør foretage på din hjemmeside.

læs mere

15 skoleeksempler på stærke brands straffet af Google

Der er ingen tvivl om at Google er blevet enormt god til at designe deres algoritme til at rangere hjemmesider i forhold til deres egne webmaster retningslinjer. Der findes dog stadig eksempler på hvor Google har været nødsaget til manuelt at give straffe til virksomheder der ikke overholdt disse.

læs mere

Pin It on Pinterest