Specialister i Google AdWords Kampagner

Hos Awoke er vi specialister i at opsætte, håndtere og optimere på Google AdWords kampagner.

Effektiv håndtering og optimering af Google AdWords Kampagner

Hos Awoke har vi arbejdet med Google Adwords kampagner siden 2010. Vi er specialister inden for dette felt og kan således hjælpe dig med analysering, opsætning, rådgivning og håndtering af dine kampagner – så du år mere ud af dine ressourcer.

 

Vi sørger for du får

 

N

Bedre kvalificerede leads

Bedre kvalificerede betyder at vi sørger for at målrette din målgruppe effektiv, så du får øget salget.

 

N

Effektiv Udnyttelse Af Budgettet

Vi sørger for at du får mest mulig værdi ud af dine tilgængelige ressourcer.

 

N

Øger dine konverteringer

Vi bygger kampagner der sælger mere og effektivt skaffer dig flere konverteringer

 

Målbare resultater

Vi skaffer dig større andel af visninger i top 3.

Højere klikrate

Vi målretter og skriver annoncer der bliver klikket oftere på.

 

Konverteringsrate

Vi skaffer dig flere kunder, uden at bruge et større budget.

 

Læs vores cases

Læs vores cases, før du beslutter dig. Klik på billederne og læs om de resultater vi producerede, i forbindelse med vores samarbejde med;

 

Jobzonen Logo
Jobzonen Logo

Vi hjælper dig med alle slags Google AdWords kampagner

Hos Awoke kan vi hjælpe dig med at udnytte alle mulighederne en Google AdWords kampagne byder på. Hvilket inkluderer:

Annoncering i søgeresultaterne

Vi sørger for at effektivt målrette de søgninger din målgruppe anvender i søgeresultaterne i Google, således at du er synlig i top 3. Dette gør vi ved at analysere på de søgeord der er relevant for netop din målgruppe. Vi sørger ligeledes for at skrive fængende annoncetekster, der er med til at sørge for at dine annoncer bliver klikket på, foran konkurrenternes.

Annoncering på YouTube

Vi hjælper dig til at udnytte alle de muligheder der er for annoncører på verdens næststørste søgemaskine YouTube. Dette er uanset om du selv har en video, du ønsker at promovere, eller om du ønsker at anvende tekstannoncer på videoer og i YouTube feed’et. Vi kan sørge for at du får succes med begge dele.

Annoncering på Mobil & Tablet

Mere end 50% af alle søgninger bliver foretaget på mobil, langt størstedelen af alle danskere anvender deres mobil til at spille og anvender apps til at løse daglige udfordringer. Vi hjælper dig med at være synlig og få endnu flere salg fra mobilenheder. Hvilket betyder at vi sørger for at din annonce er tilstede når din målgruppe interagere med deres favorit applikationer på Mobilen eller Tablet.

 

Google Displaynetværket

Vi hjælper dig til at udnytte alle mulighederne i Google’s Displaynetværk, som gør det muligt at målrette annoncer til personer på nogle af Danmarks største hjemmeside, men også når de besøger niche hjemmesider og leder efter informationer om produktkøb. Google’s Displaynetværk dækker 81 procent af alle internetbrugere i Danmark og kan anvendes af alle med en AdWordskonto. Vi hjælper dig til at udnytte netop disse muligheder.

Analyse

Har du brug for at få gennemført en analyse af din nuværende AdWordskampagneopsætning? Ta’ kontakt til os. Vi foretager gerne en gratis analyse af konto, kampagner, annoncegrupper, annoncer og søgeord. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Rådgivning

Har du brug for rådgivning, vejledning eller undervisning i AdWords, så er du altid velkommen til at kontakte os. vi står klar til at hjælpe dig med at få endnu mere ud af dine AdWords.

Opsætning

Som et godt hus er det vigtigt at dine AdWords kampagner er korrekt opsat. vi sørger for at bygge de mest optimale kampagner til dig, der er designet til din målgruppe, det eneste du skal gøre er at vedligeholde dem.

Bureau

Som bureau står vi for at opsætte, håndtere og optimere på din AdWords kampagner, så disse er med til at generere positiv ROI og drive din forretnings strategiskemålsætninger. Kontakt os og lad os starte en samtale omkring hvordan vi sammen skaber succes for dig.

SAVE-modellen™

SAVE-modellen™ anvendes til at danne grundlaget for succesfuld implementering af søgemaskineoptimering. Denne model er udviklet for at sikre konsistens i de resultater vi producere. Hvilket sikrer en holistisk dybdegående tilgang til løsningen af en hvilken somhelst problemstilling.

Denne model består af en løbende sekvens af faser, der alle indeholder specifikke opgaver, der skal løses for at bevæge sig videre i det cirkulære flow. Faserne er Strategi, Analyse, Virkeliggørelse og Evaluering.

SAVE-modellen

Artikler Om Google AdWords

Priser På Google AdWords Kampagner

Følgende er prisniveauet for vores services inden for opsætning, håndtering og optimering af Google AdWords kampagner. Vi sikrer altid at vores samarbejdspartnere får solide langtidsholdbare resultater, der vil være med til at udvikle forretningen fremadrettet og være vedvarende.


PRO

Kr.2.500/Mnd
  • 1 konto
  • 30 unikke søgeordssætninger
  • Ubegrænsede annoncegrupper
  • Ubegrænsede Kampagner
  • Ugentlig rapportering
Kontakt

Business

Kr.5.000/Mnd
  • 3 Konti
  • 90 Unikke søgeordssætninger
  • Ubegrænsede annoncegrupper
  • Ubegrænsede Kampagner
  • Ugentlig rapportering
Kontakt

Kontakt Os Nu

12 + 1 =

Pin It on Pinterest

Del denne side

Vil du dele denne side med dit netværk?

Shares