Specialister i Google AdWords Annoncering

Hos Awoke er vi specialister i at opsætte, håndtere og optimere på Google AdWords annoncering. Vi har fået virksomheder til at vækste siden 2010. Vi skaffer dig  ✓ Øget salget ✓ Bedre ROAS ✓ Bedre ROI
Få mere salg nu

Resultater skabt for Jobzonen

%

Frekvens for visning øverst på siden

Gennemsnits position

%

Klikrate (CTR)

%

Konverteringsfrekvens

Læs alle vores cases

Læs dem nu

Resultater skabt for Vihoo

%

Frekvens for visning øverst på siden

Gennemsnits position

%

Klikrate (CTR)

%

Konverteringsfrekvens

Vi hjælper dig med alle slags Google AdWords kampagner

Hos Awoke kan vi hjælpe dig med optimal udnyttelse alle mulighederne en Google AdWords kampagne byder på. Hvilket inkluderer:


Annoncering i søgeresultaterne

Med annoncering i søgeresultaterne bliver du i stand til, at være synlig på søgninger du ikke ellers ville. Hvilket betyder, at dine annoncer vil være synlige når din målgruppe er klar til, at købe dine produkter eller services. Annoncering i søgeresultaterne er derfor en ideel mulighed for, at øge salget og få endnu mere værdi ud af din hjemmeside. Vi sørger for, at effektivt målrette de søgninger din målgruppe anvender i søgeresultaterne i Google således, at du er synlig i top 3. Dette gør vi ved at analysere på de søgeord der er relevant for netop din målgruppe. Vi sørger ligeledes for at skrive fængende annoncetekster, der er med til at sørge for at dine annoncer bliver klikket på foran konkurrenternes.

Annoncering på YouTube

Vi hjælper dig til at udnytte alle de muligheder der er for annoncører på verdens næststørste søgemaskine YouTube. Dette er uanset om du selv har en video du ønsker at promovere, eller om du ønsker at anvende tekstannoncer på videoer og i YouTube feed’et. Vi sørger for, at du får succes med begge dele. YouTube er stadigvæk en platform hvor man som annoncør vil opleve, at der er mindre konkurrence og derved kan opnå en langt større ROI. Det kræver selvfølgelig, at man sørger for at have de bedste annoncetekster og call-to-action. Hos Awoke hjælper vi dig med netop det, at få mere ud af dit annonceringsbudget.

Annoncering på Mobil & Tablet

Mere end 50% af alle søgninger bliver foretaget på mobil, langt størstedelen af alle danskere anvender deres mobil til, at spille og anvender dagligt apps til at løse deres udfordringer. Vi hjælper dig med at være synlig og få endnu flere salg fra mobilenheder. Hvilket betyder, at vi sørger for at din annonce er tilstede når din målgruppe interagere med deres favorit applikationer på Mobilen eller Tablet. Når vi hjælper dig med, at annoncere i søgeresultaterne sørger vi samtidig for, at køre kampagner kun målrettet mobilenheder. Dette hjælper dig til, at få mere ud af dine annoncer i søgeresultaterne og i sidste ende gøre det nemt for din målgruppe, at afslutte deres købsproces på din hjemmeside.

Google Displaynetværket

Vi hjælper dig til at udnytte alle mulighederne i Google’s Displaynetværk, som gør det muligt at målrette annoncer til personer på nogle af Danmarks største hjemmeside, men også når de besøger niche hjemmesider og leder efter informationer om produktkøb. Google’s Displaynetværk dækker 81 procent af alle internetbrugere i Danmark og kan anvendes af alle med en AdWordskonto. Vi hjælper dig til at udnytte netop disse muligheder. Google displaynetværket sætter annoncører i stand til, at annoncere på specifikke niche hjemmesider med en relevant tematik, men også store hjemmesider som ikke kan få solgt alle deres annoncepladser. De større hjemmesider inkl. blandt andet sider som Ekstra Bladet. Der er derfor rig mulighed for, at målrette sin målgruppe meget specifikt.

Læs Vores Virksomhedsgrundlag

Hvis du vil vide mere om vores mission, vision og værdier.
Læs om os nu

Priser På Google AdWords Kampagner

Følgende er prisniveauet for vores services inden for opsætning, håndtering og optimering af Google AdWords kampagner. Vi sikrer altid at vores samarbejdspartnere får solide langtidsholdbare resultater, der vil være med til at udvikle forretningen fremadrettet og være vedvarende.


PRO

Kr.2.295/mnd
 • 1 Kampagne
 • Max 20 unikke søgeordssætninger
 • Ubegrænsede annoncegrupper
 • Ubegrænsede annoncer
 • Ugentlig rapportering
Start nu

BUSINESS

Kr.5.750/mnd
 • 5 Kampagner
 • max 100 Unikke søgeordssætninger
 • Ubegrænsede annoncegrupper
 • Ubegrænsede Annoncer
 • Konverteringssporing
 • Ugentlig rapportering
Start nu

Enterprise

 • Har du andre behov inden for adwords kontakt os og hør nærmere
Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag

Start en uforpligtende samtale allerede i dag. Udfyld kontaktformularen og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt. du er også meget velkommen til, at give os et ring.

13 + 11 =

Telefon: 3056 9097 Email: info@awoke.dk Cloud Valley Njalsgade 25B 2300 KBH S Danmark CVR. 32964435

Nyeste artikler om Google AdWords Annoncering

mautic is open source marketing automation